Je krijgt les op de akoestische gitaar ofwel Spaanse gitaar. Dit is een gitaar met nylon snaren, waarmee je een hele mooie toon kunt maken. Dit is belangrijk, omdat je in de klassieke muziek veel klankkleuren gebruikt om de expressie van de muziek tot uiting te laten komen.

Mijn aanpak is gebaseerd op klassieke muziek. Dat betekent dat we spelen in de klassieke gitaarhouding met gebruik van een Ergoplay™. Dit is een gitaarsteun, die zorgt voor een ergonomische zithouding tijdens het spelen. Dat is heel belangrijk, omdat je dan langer in een comfortabele zithouding kunt studeren.  

In de les besteden we aandacht aan noten lezen, techniek en het begrijpen en interpreteren van het muziekstuk. De focus van iedere les is afhankelijk van wat jij nodig hebt om nog beter gitaar te leren spelen. Ik kan je zowel solo- als duostukken leren spelen. Samen maken we een plan om aan te werken en regelmatig sturen we bij. Weet je nog niet welke muziekstijl bij je past, geen probleem! Dan ontdekken we dat samen en wie weet voel je opeens helemaal thuis bij de Zuid-Amerikaanse dansen of de Spaanse muziek van Calatayud.